Mission Statement:

Het ondersteunen van klanten bij het gebruik van IAM toepassingen middels een onderscheidend producten portfolio, in een gebalanceerd relatie en samenwerkingsmodel tegen aantrekkelijke condities voor alle partijen.

Logo-Avantess-small

M. van Rijn Over Avantess IAM

Security Awareness App

Mobiel en makkelijk je vak bijhouden

Aanvragen Gratis Demo Accout

Over Avantess-IAM

Avantess-IAM is een jong bedrijf gespecialiseerd in het implementeren van Identity en Access Management oplossingen. Met een services portfolio dat zich richt op specifieke aspecten van de IT Security markt. Zoals bijvoorbeeld het management van gebruikers rechten, (biometrische) authenticatie en autorisaties. Mijn ervaring bij IT implementaties heeft de aandacht voor het permanent leren en trainen van medewerkers en professionals aangewakkerd. Het resultaat is de Security Awareness Training App die laagdrempelig ondersteuning biedt in het veiligheid bewustzijn van iedereen die met IT systemen werkt.

Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering van onze cliënten.

Over Marco van Rijn

Mijn naam is Marco van Rijn en ik ben medeoprichter van Avantess Identity and Access Managenet B.V.

Het is mijn persoonlijke doelstelling om succesvol te zijn in het leven door het voortdurend innoveren, leren en ontwikkelen van mezelf en het begeleiden en ondersteunen van mijn familie, vrienden en collega’s in het behalen van successen in hun gekozen levensstijl en werkgebied.

Na mijn succesvolle loopbaan op het gebied van de verkoop, consulting en implementatie van SAP applicaties heb ik enkele jaren geleden een nieuw aandachtsgebied en niche gekozen in de identity en access managent wereld.

Specialiteiten:

  • Identity en Access Management
  • Security Awareness Training
  • Role Based Access Management
  • SharePoint Permissie Management
  • Complexe grootschalige IT-implementaties, Europese en wereldwijde ERP-implementaties
  • Opzetten van Competence Centers
  • Partner en Alliantie Management
  • Inschakelen en het mobiliseren van de juiste expertise om met succes IT-projecten uit te voeren

Avantess-IAM Website Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Op al onze transacties zijn de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30174840. U kunt altijd vragen om toezending van een extra exemplaar.